190112

Ik wilde dus zeggen, blogspot doet het allemaal niet goed bij mij. Ik kan NIET bij mijn berichtjes kijken en dit is al een week zo. Ik vind het super vervelend want ik kan ook niet op anderen blogs een berichtje achterlaten.. Ik hoop dat iemand dit wel leest en me kan vertellen hoe ik het kan oplossen, want ik vind het stom. Maar ik had al een heel verhaaltje getypt voor hier maar toen heb ik alles weer weg gedaan. Waarom weet niemand, ik ook niet. De foto's zijn van Mes Demoiselles.

13 opmerkingen:

 1. zij is echt geweldig... ik volg haar blog al heel lang, en ze is zo mooi!
  Wij moesten vorig jaar ook een tijdschrift maken, dat is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen idee hoe je je probleem kan oplossen, maar ik wilde wel even zeggen datik het een erg leuke post vind, net zoals je hele blog :)
  xx
  oorbeatle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeele mooie foto's! Er zijn wel meer mensen die dat probleem hebben gehad - vorige week en de week ervoor ook al geloof ik. Heb geen idee of het ondertussen al opgelost is? Ik heb er in ieder geval geen last mee gehad..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oei zo stom van blogspot :( mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw mooie foto's! verder kan ik je niet helpen met je probleempje. sorry.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind haar echt een toffe chick, zo relaxed ook!
  De nagellakjes komen van de Action en kosten 0,45 cent per stuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar had ik ook last van! Ik gebruikte toen altijd Internet Explorer, maar vond het heel irritant dat blogspot het niet echt deed. Toen ben ik dus maar op Safari gegaan, kijken of hij het daar wel deed en dat deed die. Dus misschien een andere browser? Anders weet ik het ook niet :p

  ps: Heel leuk artikel, echt mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee steffie! Je blog is erg leuk. Ik loop nu stage bij ICONIC•O in Amsterdam. Er komt een online shop maar ik denk dat jij het wel leuk vind om de site zelf al te volgen! Vandaar even dit linkje: www.iconico.nl
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. i don't know if this is you, but it looks great! so vintage and stunning!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Thanks for your sweet comment!I'm so in love with your blog, sad I can't understand...Anyway stunning photos, new follower.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. These photos are so awesome, I love all the outfits and I don`t know if this is you but if this is the case you are very beautiful! Your blog is awesome by the way and I am a new follower! Hope you will like my blog and follow back!

  Pop Culture&Fashion Magic

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super mooi! echt een natural beauty!
  x amber

  BeantwoordenVerwijderen