ABOUT

Ik ben Steffie van den Elshout en zoals ik bij vele dingen invul: verhaaltjes schrijven kan ik niet. Ze gaan nergens over, net zoals de dingen die aan mensen vertel. Ik spring van de hak op de tak. Ik kan dingen ook nooit afmaken. Het is altijd heel druk in mijn hoofd. Ik ben dit jaar begonnen aan de kunstacademie Sint Joost in Breda. Ik heb het er erg naar mijn zin als snap ik er soms helemaal geen drol van. Misschien ben ik wel iets te nuchter voor die dingen. Maar gelukkig gaat het wel goed.
Verder koop ik kleding, soms iets te veel. Maar ik koop ze vooral via marktplaats, dat scheelt een hoop geld. Ik laat jullie graag mijn nieuwe kleren zien.
Ook zet ik foto's op instagram en die zijn ook op mijn blog te zien. De inspiratie/mooie plaatjes die wel eens voorbij komen, zijn voor mezelf, maar natuurlijk mag jij er ook naar kijken.

Wat zal ik nog meer vertellen. Nou ik ben 20 jaar, mijn lievelingskleur is blauw en ik woon bij mijn ouders en ik heb het prima naar mijn zin. Als ik 30 miljoen win wil ik naar New York met een tussenstop in Barcelona, Londen, Berlijn en Stockholm. Maar ik zou dan ook nog even doorvliegen naar Bali.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten