Instagram

1. Kermis in het dorp waar ik woon. Ik was gaan kijken, maar ik was ook zo weer weg. 2. Mijn ouders waren al op vakantie en ik ging bij opa en oma bloemkool eten. 3. 1 Van de 2 nieuwe jurkjes die ik gisteren kocht. 4. Auto vol en de vakantie voorbij. 5. Een mooie zwarte dromenvanger gekocht. 6. We waren net op tijd thuis, want zaterdag onweerde en waaide het zo hard. Maar die regen is goed voor onze jungletuin. 7. Mooie zonsondergang in Zeeland. 8. H&M trend top en River Island rokje. 9. Een mooie sinterklaars/kermis ring gekregen van mijn vriend, haha..

Hoe is jullie vakantie? Ook volop aan het genieten van de zon? Ik heb 2 dagen niet kunnen slapen van de warmte en zit onder de muggenbulten, maar verder gaat het prima met me. Vanavond ga ik met mijn familie lekker uit eten, donderdag ga ik een sloep huren met een paar mensen en zondag ga ik met mijn vriend naar de IJhallen. Gaan jullie deze week nog wat leuks doen?

Follow me on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Vind je outfit met het gele rokje leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik had het ook gehad met de hitte, maar gelukkig is het nu een prima temperatuur. Nog een weekje werken en dan weer school/stage. Meh

  BeantwoordenVerwijderen