Mijn lievelings'kleuren'

Vandaag was er een onderwijs beurs in het beursgebouw in Eindhoven. Ik studeer dit schooljaar af (hoop ik dan, hihi) en ik wil toch wel heel graag een HBO gaan doen. Ik vond het alleen erg tegenvallen, er waren gewoon niet zo veel scholen die me aanspraken. Ik doe nu vormgeven, dus etaleren tekenen en concepten voor winkels bedenken. Sint Joost in Breda spreekt me aan, maar ik heb ook gehoord van Willem De Koning in Rotterdam. Ik wil graag een creatieve opleiding doen, maar een opleiding die meer gericht is op mode spreekt me toch ook wel erg aan. Wat voor creatieve/mode HBO opleiding doe jij?

Ik was na de beurs nog even naar de stad gegaan, maar ik heb niks gekocht. Goed he!

Follow me on Bloglovin

18 opmerkingen:

 1. Ik ga morgen naar die beurs, hoop zelf ook dit jaar mijn diploma in handen te hebben, zelf doe ik nu mode maar dat is mbo, dus ik kan je niet helpen, zelf wil ik vormgeven hierna gaan doen maar weet nog niet welke school?

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe helaas geen creatieve opleiding, Toegepaste Psychologie, vooral vrij droog dus hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit ook te denken aan willem de kooning! Ook kabk in den haag en amfi ga ik me voor inschrijven, misschien is dat ook wat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave foto's! Volgens mij zit blogger Nanne (van fashiable.nl) op de Willem de Koning, dus misschien zou je aan haar wat informatie kunnen vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeilijk is dat he! Ik doe communicatie en dat is best creatief! XO

  Ik volg je nu trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit jaar intake moeten doen bij Sint Joost in Breda, het gaf me geen prettig gevoel omdat ik me gewoon minder voelde dan de rest. Zo werd ik ook een beetje behandeld die dag. Het is natuurlijk maar net hoe je het ervaart! Verder ben ik nu heel blij met mijn keuze: Communicatie & Multimedia Deisgn. Het heeft zeker te maken met vormgeven, maar ik ben er ook achter gekomen dat er een lichte technische kant aan zit zoals Html, Css etc. De sfeer op school is heel erg goed, en ik denk dat ik me bij de kunst academie anders gevoeld zou hebben. Goed over na denken, ik zou vooral lekker veel opendagen bezoeken en intakes doen, ook door de intakes krijg je een goede indruk!

  Om terug te komen op je foto's. Wauw! Ik houd er van, zwart heeft sowieso altijd al een voorkeur gehad bij mij (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi what a cute nice blog honey you have.....My name is Marie I am a Blogger based in italy and I was wandering if we could follow each other GFC bloglovin
  Let me know I will follow back as always! Love Marie.
  www.mariezamboli.com
  www.mariezamboli.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moeilijk he, een opleiding kiezen! Ik heb eerst MBO gedaan (onderwijsassistent), toen mijn HBO propedeuse gehaald bij de opleiding voor leraar Duits. En in februari begin ik dan eindelijk aan opleiding die ik graag wil doen, Europese Talen en Culturen aan de RUG.

  Succes met het vinden van een opleiding die bij je past! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great pics! Ik studeer aan Willem de Kooning (dan wel fotografie), maar vind het echt een super fijne school en met leraren die ook echt zelf in het vak zitten naast dat ze les geven. En als je voor mode wilt gaan, kun je een kijkje nemen bij lifestyle and design. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's :)
  Ik heb geen creatieve opleiding helaas haha, ik werk al in de zorg. Al had ik als ik nu moest kiezen, misschien toch wel voor iets in de mode gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Ik zag Jurgen gisteren ook op de beurs, maar ik denk dat TMO toch niet helemaal is wat ik wil.

   Verwijderen
 12. Ik ben dit jaar begonnen op het AMFI (amsterdam fashion institute) , Er zijn drie richtingen; fashion&branding , fashion&management , fashion& branding. Heb ook gekeken op TMO , maar dat vond ik toch veel te veel management in verhouding met mode. Doe nu de richting branding op AMFI dus en dat vind ik heel leuk! (hbo niveau trouwens, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wauw, dat lijkt me ook super. Zit jij zelf op kamers, want om eerlijk te zijn zie ik dat niet zo zitten. TMO lijkt me precies om die reden ook niet zo. Het spreekt me gewoon niet zo aan. Ik zit nog steeds te denken om Sint Joost in Breda te doen, maar dan ben ik bang dat ik straks niet aan een baan kom omdat dat eigenlijk precies dezelfde opleiding is als wat ik nu doe, maar dan op HBO niveau. oooooh MOEILIJK!!!!

   Verwijderen
 13. Moeilijk moeilijk! Ik studeer communicatie, ook een creatieve opleiding maar vooral op het gebied van concepten bedenken etc. Design is meer bijzaak, een extra pluspunt. De focus ligt veel meer op schrijven en op concepten. Is denk ik niet wat je zoekt ;-) Ik ben destijds wel bij St Joost gaan kijken, maar vond de sfeer daar niet helemaal mijn ding. Succes met je keuze!

  BeantwoordenVerwijderen