Een beetje een verdrietig verhaaltje

Mijn lieve lieve lieve poes is dood. Ik vind het zo erg en ik moet de hele tijd huilen. Zondag ochtend gaf ik alle 3 de katten eten. Niks aan de hand, 's middags kom ik thuis en ligt Silvester dood is zijn lievelingsstoel. Mijn ouders denken dat hij iets aan zijn hartje had. Zoiets is aangeboren las ik op internet. Hij was pas 6 jaar en ik had eigenlijk nog veel meer jaren met hem willen knuffelen. Ik heb nog 2 anderen katten en die zijn helemaal van slag. Ze missen hem echt. Binkie is hem aan het zoeken, hij loopt het hele huis door en wil de hele tijd met me knuffelen. Boefie miauwt de hele tijd en komt zelfs bij mij op bed liggen, wat hij normaal niet doet. Ik wil het heel graag even op mijn blog schrijven, omdat ik het er echt echt echt heel erg moeilijk mee heb. En dit had ik niet verwacht.

Ik mis het hoe je aan plastic zakjes likt, ik mis je zware miauw, ik mis je kopjes, ik mis je gezelligheid, ik mis je knuffels, ik mis je gekke houdingen, ik mis je zachte haren, ik mis de rommel die je maakte.. nu stop ik maar, want ik moet al weer huilen.

Gelukkig is hij in zijn slaap dood gegaan en heeft hij er (hopelijk) niks van gemerkt.
Lieve Silvester ik mis je nu al zo erg. Misschien moet ik je mooie foto toch maar niet op het beginscherm van mijn telefoon doen..


Tracy Chapman - Fast Car, ach van dit liedje moet ik altijd huilen.

Follow me on
 Bloglovin

18 opmerkingen:

 1. ach nee :( wat sneu. ik merkte ook toen mijn lieve thomas dood ging dat onze andere kat zich opeens heel anders gedroeg.
  maar katten zijn de allerliefste die mogen niet doodgaan. knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit is echt vreselijk. Een kat is misschien wel maar een dier, maar zoveel liefde dat je daar van kan krijgen! Veel sterkte! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel sterkte! Ik heb helaas ook al een aantal katten verloren, wij hadden er onder andere ook eentje die iets aan zijn hartje had. Ik blijf hem missen want hij was echt zo'n lieve kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah heel veel sterkte, mijn kat en hond gingen bijna tegenlijk dood en ik was zo lang verdrietig!
  maar na een tijdje kom je er een beetje overheen ik beloof het

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfff sterkte! Wat kan een kat veel voor je betekenen he.. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat triestig. Ik leef met je mee. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo erg om zoiets te lezen. Bah. Dieren kunnen zoveel geven en toevoegen en als er iets met ze gebeurt, voelt het soms alsof het om een 'persoon' gaat. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Agh, dieren zijn zo lief :(. Mijn lieve hond Piraat begint ook al zo oud te worden. Ik kan goed begrijpen dat het een gemis is. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh nee wat verschrikkelijk! Krijg hier ook traantjes van! :( Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach wat zielig meis! Ik weet hoe het is, ik ben een paar jaar geleden ook mijn kater van 7 jaar verloren en dat valt toch heel zwaar! Er moet even wat tijd overheen gaan, je hecht je toch aan die diertjes!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah nee! Sterkte :( Mijn poes is ook doodgegaan, maar helaas niet op een 'vredige' manier ben ik bang.. Ik kan me voorstellen hoe rot dit is! Heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat naar zeg. Mijn poes is vorige week ook zomaar dood gegaan dus ik weet hoe je je voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is zo vervelend :(
  Zelf heb ik ook altijd 2 katten gehad, en toen miep werd overreden heb ik ook zo veel moeten huilen. Mensen zeggen altijd "aan een kat raak je toch niet gehecht, dat is veel minder dan bij een hond", maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Een kat heeft zo'n eigen persoonlijkheid dat je ze zo erg kan missen. Sterkte <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoop dat het al wat beter met je gaat! :)
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Weten wat dit is? Kijk dan even snel op mijn blog. Groetjes, Eline.

  BeantwoordenVerwijderen