Fijne huizen

Vandaag was de open dag van AKV. Sint Joost in Breda. Ik ben super super enthousiast. Ik ben alleen heel erg bang dat ik niet goed genoeg ben en dat ik veel te weinig heb om te laten zien tijdens de intake dag. Misschien moet ik ook weer niet zo stressen en een beetje vertrouwen krijgen in mezelf. Volgende week ga ik waarschijnlijk naar Willem De Kooning kijken in Rotterdam, naar Lifestyle&Design. Het is wel lastig hoor, een keuze maken.


O welke slimmerik kan mij vertellen hoe mijn labels zichtbaar worden onder mijn post?

Follow me on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Fijne inspiratie! Opleiding kiezen is onwijs moeilijk... succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie inspiratie. Een keuze maken is echt moeilijk, ga je op kamers? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil niet op kamers. Ik heb het veel te fijn thuis haha. Nee ik kan dat gewoon niet betalen. Ik koop te graag kleding en heb nu geen baantje dus dat gaat gewoon niet lukken. Maar ik woon heel dicht ibj Breda dus mocht ik daar aangenomen worden.. Ik ben heel snel in Breda

   Verwijderen
 3. Zo'n huis zo ik later ook wel willen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw erg mooi! Ik probeer mijn slaapkamer en bureau gedeelte nu zo in te richten, maar ik zit veel te graag beneden achter mijn laptop te internetten haha. En volgens mij kan je bij Blogger bij 'indeling' kijken, dan bij 'blogberichten' en daaronder kan je volgens mij aanvinken of je je labels/categorie├źn wilt laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen