Kasteel Winterfair

 5 December was ik nog even snel langs mijn lievelings-brocante winkeltje gegaan. Er moest nog een kleinigheidje gehaald worden voor mama. Ze eigenaresse van het winkeltje vertelde me over een winterfair in het Land Van Ooit in Heusden dit weekend. Ik vertelde dit aan mama en dus waren wij zaterdag op de brocante markt. Het was zo mooi en fijn. Heerlijke kerstgeuren, fijne muziek en overal vuurkorven. Er waren (EN ZIJN!) ongeveer 75 standjes met fijne brocante en lekker eten. Mama mocht van mij nog iets leuks uitkiezen en ik kocht een hele ouderwetse slee voor haar. Ik wilde graag een oud figuur, maar die zijn belachelijk duur, dus dat deed ik toch maar niet. Ik heb me er echt vermaakt.
Mocht jij ook nog willen, kan gewoon. Morgen is de laatste dag of je moet nog een jaartje wachten. Het adres is: Vimmerik 15, Nieuwkuijk, (Poort van Heusden) voormalige Land van Ooit terrein. Ik raad het je echt aan, het was zo leuk.Follow me on
 Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Wauw suuper gaaf! Lijkt me ontzettend leuk, wat een mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat super leuk. Ik hou echt van zulke marktjes/ fairs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er zo leuk uit! Ik houd echt van brocantes en rommelmarktjes om over rond te struinen. <3
  Jammer dat het Land van Ooit zover weg is voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las ergens dat er ook 1 in Arnhem is, misschien is dat meer voor je in de buurt :)

   Verwijderen
 4. Wat leuk! Heb echt een zwak voor brocantes. Ik zou alles leeg gekocht hebben, geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh brocante markten zijn zo gezellig! Ben een paar weken geleden naar een avond markt geweest en zo veel schattige dingen gezien (maar helaas wel prijzig).

  BeantwoordenVerwijderen