Wel, niet, wel, niet, wel, niet.

Moet ik outfit foto's gaan maken of niet. Ik weet niet goed welke kant ik op wil met mijn blog. Maar het enige wat ik nu op mijn blog zet zijn, nieuw aankopen, mijn instagram foto's en wat mooie plaatjes. Ik moet het plezier in het bloggen even terug vinden denk ik. Ik vind het ook wel leuk als m'n blog wat persoonlijker wordt en dat jullie weten wie ik nou ben. Ik zal m'n best gaan doen om wat leuk en vooral ook interessante onderwerpen te gaan bedenken.

Als jullie tips hebben voor leuke dingen op mijn blog, laat het me zeker weten.

Follow me on Bloglovin

14 opmerkingen:

 1. Outfit posts ben ik sowieso een fan van. Misschien een tag als je geen inspiratie hebt?

  Liefs Apollonia
  http://velvet-goddess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is herkenbaar, even niet weten wat je met je blog wilt. Ik zou in ieder geval alleen schrijven over iets wat je echt leuk vindt en dat voor anderen ook leuk is om te lezen (of te zien).
  Komt vanzelf wel weer! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh ja iedereen heeft dat volgens mij wel eens, dat je even niet meer weet wat je aanmoet met je blog! Komt goed, probeer een beetje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar, iedereen heeft zo'n periode denk ik. Inderdaad gewoon schrijven over wat jij leuk en interessant vindt, dan komt het vanzelf:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend voor je dat het bloggen even niet meezit, maar dat komt snel wel weer terug! En om je een duwtje in de goede richting te geven: Ik lees het liefste outfit posts :) tags en shoplogs vind ik ook altijd leuk

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat super rot! Ik vind outfit foto's juist leuk! En shoplogs ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ken het gevoel en heb gemerkt dat het super fijn is om 1 x goed na te denken wat bij jou en je blog post en dan een paar categorie├źn te maken waar je dan mee variert, als je dan even niks weet denk je gewoon weer aan die opties. Ik ben zelf helemaal voor outfitposts :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe plaatjes :)
  Outfits zijn super leuk, maar ik persoonlijk vind het een beetje ongemakkelijk bij mezelf haha! Maar als jij daargeen last van hebt: vooral doen!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie plaatjes! Ik vind je blog sowieso al leuk, maar outfitfoto's lijken me ook tof aangezien je volgens mij een hele leuke stijl hebt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waarom niet, zegt Zwarte Piet. En gefeliciteerd met je aangenomen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Loveeee these pictures!

  http://blcklace.blogspot.fr

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh dit is wel zo inspirerend, ik ben dol op de eerste foto!
  Verder ben ik heel benieuwd naar jou eigen outfitfoto`s!

  BeantwoordenVerwijderen