Instagram

1. Ik begon met een nieuw schilderij en ik schilder mijn roze dekbed na. 2. Ik ging naar mijn oom en daar scheen de zon ook. 3. Deze Acne look alike kocht ik op Ebay.com ik ben benieuwd hoe hij in het echt is. 4. Eindelijk vond ik een discopants van American Apparel via marktplaats voor 20 euro! 5. Nou wat een verassing, ik ben dus aangenomen bij 't Sint Joost in Breda, ik ben nog steeds mega blij. 6. Ik vond dit mooie Levi's jasje voor 5 euro in een markthal in Belgiƫ. 7. Zondag morgen werd ik wakker en de schoon scheen in streepjes naar binnen. 8. Proefjes doen op school. 9. Mijn nieuwe zonnebril van 5 euro en mooie zonnestralen.

Oke vanaf deze week wil ik iets anders met mijn blog gaan doen. Dat beloof ik. Alleen nu was ik pas zo laat thuis dat ik geen foto's meer kon maken.

Valt het jullie ook op dat de zon al 2 dagen heerlijk schijnt? Het is toch perfect winterweer. Ik hoef niet perse sneeuw. Misschien 1 dag, maar ik vind dit ook wel heel erg lekker. Ik kocht gisteren een fijne zonnebril voor 5 euro. En ik ben er blij mee, ook al zal hij niet zo lang heel blijven. Ik kreeg vanochtend een mailtje van mijndomein.nl mijn blog is al een jaar lang een .nl site. Wat gaat de tijd toch snel. Ik word 22 maart 20 jaar, de jaren gaan pas snel..

Hoe gaat het met jou?


The Mamas & The Papas - Califonia Dreamin

Follow me on Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. Het zomerse winterweer is zo fijn! <3
  Tof schilderij trouwens, en die Acne look-a-like trui is zo mooi. Ik ben benieuwd of hij in het echt ook zo is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van Instagram, leuke foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke foto's! Leuk dat je aangenomen bent bij die Akademie en de trui is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik zo kijk naar je proefjes ga je het volgend jaar goed doen op school ;) Nogmaals gefeliciteerd :D

  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die proefjes zijn leuk. WOW WAT EEN OUDE SPETTER BEN JE AL

  BeantwoordenVerwijderen