Roma

Zoals ik had verteld ging ik met alle examenleerlingen naar Rome. Ik ben nu al een week thuis, maar had nog geen tijd gevonden om te bloggen. we hadden heerlijk weer, het was super gezellig, het eten was lekker en eigenlijk was alles gewoon 'bellissimo'. Elke dag hebben we wel meer dan 15 km gelopen, dus eenmaal thuis was ik helemaal op. Ik heb van vrijdag op zaterdag 12 uur lang geslapen en nog was ik moe. We zijn lekker wezen stappen en ik goed van de Italiaanse wijntjes geproefd.

Het was fijn, maar ik was blij dat ik weer thuis ben. Ik hoop en weet bijna zeker dat mijn volgende citytrip nu eindelijk naar Londen is. Dit wil ik echt al vanaf mijn 14e. Ik ben nu inmiddels 20 en ben er afgelopen kerst bijna naartoe geweest, maar toen ging Oadreizen falliet, stom!

Ik ben trouwens mijn eigen facebookpagina begonnen, met allemaal mooie vintage kleding. Misschien vind je het leuk, misschien niet, maar ik zet toch lekker een linkje hier weg voor de mensen die de pagina wel willen bekijken. Het is pas nieuw, maar ik verkoop al langer mooie vintage/tweedehands kleding via facebook en marktplaats. Klik hier voor de link naar Thrifted clothing.

Oke dan nu toch maar wat foto's van het mooie en museum-achtige Rome.
Het gekke kind met lange haren, hoed en/of zonnebril ben ik.Anna F - DNA

Follow me on Bloglovin
7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en mooie foto's zeg! Je schrijft ook super leuk vind ik! Ik ga volgend jaar met school naar rome (examenjaar ook) en ik heb er zo veel zin in, het is echt mooi daar! En ik had niet gezien dat je Bloglovin had (ik kan niet kijken/lezen), ik volg je nu op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk :D Ik wil echt zo graag naar Rome, echt al jaren, zelfs voor mijn liefde voor reizen ontstond. En Londen staat ook op mijn lijst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, hele mooie foto's! Ik wil ook echt nog een keer naar Rome, de stad staat heeeel hoog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gave foto's, Rome is toch ook zo'n mooie stad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw die laatste foto is perfect! Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen