Instagrammie

Hoideboipoi (waar dat op slaat weet niemand) Ik wil jullie wat foto's van mijn instagram laten zien, gewoon omdat ik dat leuk vind. Vinden jullie het leuk als ik foto's van mijn instagram op mijn blog zet, of zeggen jullie; knal er nou eens wat outfit foto's op, want dat komt er ook maar niet van, hmmm..
Ik ben deze vakantie ook druk bezig met mooie kleding kopen voor mijn facebook pagina. Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen en misschien mijn pagina te liken?


1. Ik bestelde deze maxiskirt bij H&M en ik vind hem zo mooi, nooit gedacht dat het me zou staan. 2. De vader van mijn vriend was jarig en ze hadden mooie cakejes. 3. Mijn lieve caccies van Ikea. 4. De prachtig Trevi fontein in Rome. 5. Schoolfeest met mijn klasgenootjes. 6. Samen met mijn vriend en zijn broertjes gingen we blowkarten op het strand, het lukte eerst voor geen meter, maar het was eigenlijk super leuk en grappig. 7. EINDELIJK (!!) de H&M Trend ketting waar ik al zo lang naar zocht. 8. Met mama een dagje naar Utrecht. 9. Ik vind die kauwgom van Bubblicious helemaal niet lekker, maar héé bellenblazen is wel leuk.

Follow me on Bloglovin and like my Facebookpage

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel leuk om je Instagramfoto's te zien! Die kauwgombel is gaaf :-) :-) En aah Rome, daar wil ik echt naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige H&M ketting! Wauw.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knal er verdorie nu eens wat outfitfoto's op want volgens mij heb je echt een toffe stijl. PUNT.
  Nee grapje, ik vind dit ook leuk om te lezen! (maar stiekem ben ik ook heel erg benieuwd naar outfitfoto's)

  BeantwoordenVerwijderen