Outfit

Gewoon lekker voor het slapen gaan wat outfits maken op polyvore.

Hoe gaat het met jou? 
Ik zag bij H&M.com deze mooie zwarte tshirt-dress van Divided Grey. Ik heb hem besteld en hij is onderweg naar mij toe. Verder vind ik het 'jurkje' erg leuk met zwarte dr. Martens. Lekker groen vestje erbij, stoer jasje (van Acne, onbetaalbaar voor mij natuurlijk) en gaan met die banaan.

De trui is van Monki, de broek van Asos. Het horloge heb ik zelf ook, ongeveer dan. Ik begon de collage met de tas, hij is mooi maar toch erg simpel. Ik zo dit outfitje zo dragen, maar dan zonder de hakken, want daar kan ik nog steeds echt niet op lopen.

De Luana top van Brandy Melville wil ik nog erg graag, gelukkig wil mama in de herfstvakantie met mij naar Amsterdam of Antwerpen. Dan koop ik snel deze top. Het vest is van Monki. Ik vond vanavond een mooi bordeaux rood vest op marktplaats en heb meteen het geld overgemaakt naar het meisje.
Deze outfit draag ik de laatste tijd best vaak. Ik kocht, toen ik slaagde voor mij MBO, een lichte denim rok van American Apparel, leuk voor de zomer, maar de zomer is nu afgelopen. Gelukkig vond ik op marktplaats ook een donkere versie. Die staat erg leuk met een dikke panty of maillot en een fijne losse trui. O de oorbelletjes zou ik wel erg graag willen.

Follow me on
 Bloglovin and like my Facebookpag

3 opmerkingen:

  1. Leuke combinaties! Ik zou vooral de derde graag zelf hebben! :D En die oorringen bij de laatste outfit zijn inderdaad erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah die tshirt dress van H&M is supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw, waar zijn die oorbellen van? <3

    BeantwoordenVerwijderen