Shopping haul

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een mooi jaar mag worden.
Ik heb al een tijd niks op mijn blog gezet, helaas omdat er alweer een hoop vervelende dingen zijn gebeurt. Ik hoop dat alles snel voorbij is, want het begint echt zwaar te worden. Mijn opa en oma zijn erg ziek en het gaat niet goed met ze. Ik (en mijn ouders) zorgen er elke dag voor dat opa en oma bij elkaar kunnen zijn en dit word me soms iets te veel, maar ik doe het graag voor ze. Daarom dat bloggen ook wat op een lager pitje staat.
Gisteren was ik met mama naar Antwerpen geweest. De solden was weer begonnen. Ik heb leuke dingen gekocht en ben er ook erg blij mee. Vrijdag was ik ook al met mijn vriend naar Amsterdam geweest. Ik had met mezelf afgesproken om niks te kopen, maar natuurlijk kon ik dat niet laten.
Ik heb foto's gemaakt van de kleding. Ik dacht dat ik mijn nieuwe jas (die zwart van de collage in mijn vorige post) ook gefotografeerd had, maar ik kan die foto helaas niet meer vinden. Die zal dan in de volgende haul staan. Veel kijk plezier. O en als je vragen hebt, stuur me dan even een berichtje.
Seetrough top - Urban Outfitters // Blue top - River Island // Cropped sweater - Brandy MelvilleLace bra - Urban Outfitters // Striped dress - Brandy Melville (IJhallen) // White croptop - Brandy Melville (marktplaats)
Striped top - Brandy Melville (marktplaats) // Longer grey top - Brandy Melville (marktplaats) // Velvet bra - Urban Outfitters
Top - H&M Trend // Jeans - Cheap Monday // Top - Brandy Melville (marktplaats)
Seetrough bra - American Apparel // Longer striped top - Brandy Melville (marktplaats) // Cropped sweater - Brandy Melville (marktplaats)
Croptop - Brandy Melville (marktplaats) Sleepwear - H&M // Long cardigan - Brandy Melville (marktplaats)
Sweater - American Apparel (marktplaats) // Fake fur - Thriftshop // Sweatheart cardigan - Thriftshop
Croptop - Brandy Melville (marktplaats) // Sweater - American Apparel (marktplaats) // Bra - H&M
Loose sweater - Brandy Melville // Bra - Brandy Melville // Jeans - Weekday

Follow me on Bloglovin and check my Instagram.

8 opmerkingen:

 1. Wat erg dat het zo slecht gaat met je opa en oma. Maak je niet druk om je blog <3 Mooie aankopen allemaal, ik heb meteen zin om op marktplaats eens rond te kijken. Veel sterkte & liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je opa en oma in slechte toestand verkeren. Koester de momenten die je nog kunt doorbrengen met ze en als dat ten koste gaat van je blog dan maakt dat helemaal niet uit. Leuke kleren heb je gekocht, ik vind vooral die cropped sweater super mooi! Je hebt trouwens echt een toffe Instagram! Ik ben je meteen gaan volgen.
  Liefs,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht zeg! En wat een hoop dingen van marktplaats, misschien moet ik daar ook eens gaan kijken. Heel veel sterkte met je opa en oma! Op het moment is bij mij thuis ook zoiets aan de gang. Ook mijn oma is erg ziek en we hebben een hele tijd voor haar gezorgd en een week geleden bleek dat ze toch naar het ziekenhuis moet. Hopelijk komt het allemaal goed. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige aankopen! Echt helemaal mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen weer! Heel veel sterkte met je opa en oma, dat is echt vervelend...

  Misschien een stomme vraag, maar aangezien ik echt een koopjesjager ben: zou je de prijzen bij de kleding willen noemen? Dat zou ik echt heel leuk vinden om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dol op je stijl! :) Hopelijk gaat het ondertussen beter met je grootouders.
  Leuke blog trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen