Instagram

Een post met instagram foto's, want ik vind instagram nog steeds de leukste app.


1.  Dit was een keer 's avonds toen ik naar huis fietste. De lucht was erg mooi. 2. Deze mooie bloemen staan bij oma. Ik ben de naam even vergeten.
1. Vaak is dit het zicht vanaf school naar de bushalte. Ik vind het vaak vervelend om pas om 5 uur uit te zijn, maar als ik zo naar huis mag vind ik het minder erg. 2. Mijn 2 lieve katten lagen helemaal klaar om geknuffeld te worden.
 1. Deze foto hadden jullie eigenlijk al een keer gezien, maar ik wilde wat andere filters gebruiken dus deze heb ik er opnieuw opgezet. 2. Via youtube filmpjes kwam ik op de heatless curls. Ik heb van mezelf heel stijl haar en wil graag wat krullen. Mama had een stuk of 70 rietjes in mijn haar gefrot en ik ging het mee slapen. Deze krullen kwam er uit. Ik ga dit zeker vaker doen.
 1. Een tijdje geleden was ik in Amsterdam met mijn vriend.We kwam in een heel leuk winkeltje, ik ben de naam even vergeten. Ik wil deze vlinders absoluut niet kopen, het is hartstikke zielig. Maar ik vind het wel erg mooi. 2. Dit is mijn kamer. Net als vorig jaar wil ik de kerstlampjes nog niet opruimen.
1. Dit was op school. Het licht in het lokaal was heel erg mooi. Hier was ik lekker letters aan het tekenen. 2. Dit was tijdens mij overgangsbeoordeling. Ik wilde ruimtelijk ontwerp gaan doen, maar ik begon steeds meer te twijfelen. Uiteindelijk ben ik nu toch naar grafisch ontwerp gegaan en het bevalt me erg goed. Ondanks alles heb ik het toch allemaal ruim gehaald.
Follow me on Bloglovin and check my Instagram.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind jouw foto's altijd fijn, en gefeliciteerd met je gehaalde vakken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die krullen zijn heel mooi gelukt! Ik heb het zelf ooit eens geprobeerd door een soort miniknotjes te maken maar dat was niet echt een groot succes. Misschien toch maar eens op youtube kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een fijne instagram foto's heb je gemaakt. Ik word er helemaal blij van. De vlinders zijn ontzettend gaaf, maar inderdaad zo zielig. Ik ben eigenlijk best wel benieuwd op welke school je eigenlijk zit en welke opleiding je doet. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen