1, 2 Feestjes in me skinny jeans


Ik ben echt een spijkerbroeken meisje. Maar soms spring ik wel eens uit de band en wil ik nog wel eens een ander soort broek dragen. Vaak zijn mijn spijkerbroeken grijs of zwart. Maar om het toch af en toe eens anders te doen
kies ik wel eens voor een andere ‘kleur’. De sites van H&M en Zara had ik onderhand al 100 keer bekeken dus ik wilde eens wat anders. Ik kwam op de site van Esprit terecht. Ik koop er nooit iets, maar ik vond de broeken toch wel tof.


Follow me on Bloglovin

De prijzen van de broeken zijn normaal. Ik denk sowieso dat de kwaliteit van de broeken beter is dan die van bijvoorbeeld een H&M. Al heeft H&M ook broeken die super zijn. Maar goed, Esprit dus. Ze hebben trouwens echt mega veel verschillende broeken.

Wat ook echt een handige tool is, is dat ze een pasvorm guide hebben. Je kiest de pasvorm, en model van de pijpen en de site toont meteen de modellen die dan iets voor jou zijn. Handig toch? Verder kun je ook 2 verschillende modellen met elkaar vergelijken met een duidelijke uitleg.

De sportbroeken zijn trouwens wel wat duur, vind ik. 40 euro voor een sportbroek vind ik toch wel veel. Die haal ik dan liever bij de H&M, want ik weet dat die kwaliteit prima is.

Ikzelf draag altijd en alleen maar skinny jeans. Maar als ik bijvoorbeeld naar de chino’s kijk zie ik er toch wel leuke modelletjes bij zitten. Ik ben alleen wel zo iemand die broeken liever niet online besteld maar toch liever bekijkt en past in de winkel. Nu ik deze broeken heb gezien op de site, weet ik zeker dat ik een keer de Esprit binnen loop om een broek te passen.


Benieuwd geworden naar de broeken? Klik hier.

16 opmerkingen:

  1. Leuk wat je hebt samen gesteld bij Esprit!
    Toch vind ik qua broeken bij Esprit wel altijd heel erg leuk alleen een beetje duur. Maar soms is een duurdere broek wel van goede kwaliteit. Ik vind die ketting heel erg leuk en het vest!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, heel leuke items!
    Vooral de handtas vind ik super (:

    Liefs, Liese
    Cats & Dresses

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook echt een spijkerbroek meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Love the bag and the cardigan, nice outfit!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hou alleen van zwarte broeken eigenlijk.. Haha!

    http://www.lifeofroshelle.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke broek!

    Liefs, fashialiess

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke outfit zo, ik moest echt lachen om je titel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. the pieces look so stylish...in love with the B&W, so chic!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi setje! Ik draag ook altijd jeans, dus heb eens zot gedaan en bij de WE een bordeaux kleurige broek gekocht. Bij Zara hebben ze er momenteel heel mooie met een bloemenprintje, misschien dat ik er zo eentje ook insla.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het klinkt handig, dat je de pasvorm zo kan zien!
    o en skinny jeans is zo'n fijn nummer. En live was ie nog 1000 miljoen keer leuker ja feestjes wihoeee

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Waaaaw dat nummer! Al zo lang niet meer gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen