Warm and comfortable

Ik heb zin om kleren te kopen. En nu een keer niet via marktplaats. Nee ik wil naar Antwerpen. En heeeeel toevallig 3 januari de sale/solden begint in België, ga ik 3 januari met mijn mama naar Antwerpen. Ik twijfel al erg lang over de grote teddy jas van H&M Trend. Maar nu ik hem in de sale zag staan, wist ik het zeker. Als ik hem in Antwerpen vind koop ik hem, anders bestel ik hem. Verder vind ik die Vans eigenlijk ook wel tof, gewoon voor erbij. De enige schoenen die ik de laatste weken draag, zijn mijn geliefd Clarks. Ze zijn zo fijn.

Hoe was jullie kerst? Heb je lekker genoten? Ik heb vooral veel gegeten. En genoten. Morgen is mama jarig en dinsdag gaan we met onze eigen Pizzarette pizza's maken. Als je even geld te veel hebt, en het niet aan kleding wilt uitgeven, moet je echt zo'n ding kopen. Het is zo lekker! En je huis gaat er niet zo van stinken als met gourmetten.


Dusty Springfield - Son Of A Preacher Man

Heel veel plezier met oud en nieuw X
Follow me on Bloglovin

18 opmerkingen:

  1. Wauw, die jas is zo mooi! Mijn kerst was ontzettend fijn en gezellig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, die jas lijkt me zo hhmmmm (: je hebt een leuke blog! ik ga je volgen x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die jas ziet er zalig uit! Ik mis Antwerpen zo hard, ik heb er drie jaar gestudeerd en was constant in de winkels te vinden :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Soms heb je dat zo he, dan heb je zóveel zin om te winkelen, ik ken het, haha! Antwerpen is inderdaad echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die jas ziet er heerlijk uit, en die trui is perfect, die stipjes <3

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker liedje. :) En wat tof die trui met dots! Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze items lijken me echt een top outfitje samen en zo te horen ga je een aantal leuke dagen tegemoet, veel plezier alvast in Antwerpen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toffe dingen, je hebt echt een leuke stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hee, Ik heb die jas ook besteld! als ik jou was zou ik hem via internet bestellen. In de winkel kost hij (laatste keer dat ik het zag) 75 euro, en online 70, maar online heb je ook nog allemaal kortingscodes. Ik heb hem uiteindelijk voor zo'n 55 euro inclusief verzenden kunnen kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaaa ik heb hem beteld voor 52 inclusief, happy me! Heb je hem al binnen? Want ik twijfelde wel over de maat, maar heb maar een 36 besteld. Ik hoorde dat hij heel groot valt.

      Verwijderen
  10. oh mijn god wat ziet die jas er heerlijk cosy en warm uit! WANT !!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bah die jas haha! Echt afschuwelijk :D, de andere zaken vind ik wel heel erg leuk. Misschien spot ik je wel 3 januari ;) ik ga ook met mijn mama! Al hoop ik dat ze niet gillend de winkels uitloopt als ze de drukte ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh die jas. Die lijkt me echt heerlijk warm!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow gimme that coat. Die lijkt me zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke dingen vooral die jas en de trui, ik wens je trouwens nog een fijn 2014 toe en veel plezier in Antwerpen!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fijn lijstje! En veel plezier in Antwerpen morgen! Ik moet helaas mijn nieuwjaars- en kerstcentjes nog krijgen, anders liepen we elkaar misschien tegen het lijf ;)
    Gelukkig nieuwjaar!

    BeantwoordenVerwijderen