Rondje kringloop

Long floral dress // Long velvet dress // Zara skatersirt // Wool cardigan // Denim Lee skirt // Green jumper with details // White vintage dress

Vandaag ging ik met mama een rondje kringloop doen. Ik heb leuke kleding gekocht die ik waarschijnlijk veel ga dragen. Alleen de hele mooie Lee spijkerrok blijkt veel te klein te zijn. Maar misschien kan ik daar iemand anders wel blij mee maken. De 2 jurkjes die ik kocht zijn veel te lang, maar ik vond de patroontjes zo mooi. Mama wilde ze wel korter maken. Het gekleurde rokje is van Zara en hij is mooi zwierig. Het vest is mooi met een leuk patroontje, hij zal me vast lekker warm houden op een frisse zomeravond.
Aanstaande zaterdag ga ik met Rob naar Frankrijk. We huren een lief huisje via happyhome en ik heb er veel zin in. Ik hoop dat het lekker weer is.
O en Londen.. ja dat was wel een dingetje. Het was helaas niet zo leuk als ik verwacht was. Ho.. wacht! Londen was super, maar de busreis was echt een hel. Ik heb 2 uurtjes geslapen in 2 nachten. Ik heb als een soort zombie door Londen gelopen en heb er dus helaas niet zo veel van mee gekregen.. Dus als je een actie via een site tegenkomt over een busreis naar Londen, ik zou het niet doen en raad het je ook niet aan.
Ik heb ook niks gekocht.. Volgende keer beter.

Follow me on Bloglovin and like my Facebookpage

4 opmerkingen:

  1. Goed geshopt en alvast een fijne vakantie in Frankrijk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe aankopen! Zo zonde van je rok. Ik heb laatst ook een high waisted rok gekocht en helaas is die nu alweer te strak haha.

    liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kringloop aankopen! Naar welke kringloop ga jij? Jammer van london!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh, mooie kleren weer! En goede tip, ga ik dus niet doen. Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen